Familie Anne Faber: ‘Het is nog veel erger dan we tot nu toe dachten’

Dat er zich in Den Dolder een gruwelijk drama heeft afgespeeld moge duidelijk zijn.

Lees ook

Met de dood van de in oktober vermoorde Anne Faber belandde haar familie in een hel. De oom en tevens woordvoerder de familie, Hans Faber, vertelde gisteren in Jinek hoe de afgelopen dagen in de rechtbank zijn geweest. "Het is nog veel erger dan we tot nu toe dachten."

Toegetakeld

"De gruwelijkheden zijn zo erg en het leed dat zij heeft geleden is zó enorm", vertelde hij in de aflevering van gisteren. Hoewel er de laatste tijd steeds meer bekend is geworden over wat zich allemaal in haar laatste uren heeft afgespeeld, wist niemand dat Anne zo enorm toegetakeld was dat haar eigen moeder haar maar nauwelijks herkende. "Toen ze afscheid moest nemen van Anne, herkende ze haar alleen nog maar aan één duim en de vorm van haar schedel."

Nog niet alles

Dat er zich in Den Dolder een gruwelijk drama heeft afgespeeld moge duidelijk zijn, maar toch denkt de familie dat nog lang niet alles boven water is. Volgens de familie en hun advocaat gaf Michael P. alleen antwoord wanneer het hem uitkwam. "Frustrerend. Als zoiets verschrikkelijks is gebeurd, ga je continu nadenken wat er allemaal gebeurd zou kunnen zijn, tot het moment dat je het weet."

Lees ook: Anne Faber's ouders houden emotioneel betoog in de rechtszaal

Bron: Lindanieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook