#Fail: dit is dus waarom je nooit eyeliner op moet doen in de auto

Je bent gewaarschuwd!

Lees ook

We’ve all been there: in de ochtend kom je er gewoon niet meer aan toe om je make-up aan te brengen. Gelukkig is er vaak nog genoeg tijd om alles een beetje recht te trekken in de trein, bus of auto. Een jonge vrouw uit Thailand bewijst dat we dat voortaan maar niet meer moeten doen.

Oogkas

De twintigjarige vrouw probeerde tijdens een taxirit haar eyeliner aan te brengen. Toen de taxi een botsing maakte met een vrachtauto die voor hen reed, ging het gruwelijk mis. De eyeliner belandde in haar oogkas, wait whut? Met spoed werd de Thaise dame naar het ziekenhuis gebracht, waar dokters het oogpotlood uit de oogkas verwijderden.

It’s a miracle

Wonder boven wonder is haar gezichtsvermogen onaangetast gebleven. Het enige wat de vrouw eraan overhield was een kleine neusbloeding en een goed verhaal. De dokter die de vrouw behandelde heeft in ieder geval een belangrijke boodschap voor alle ladies out there: "Laat dit een waarschuwing zijn voor alle vrouwen die hun make-up doen in een bewegend voertuig, ongelukken kunnen altijd gebeuren." De horrorfoto van het eyeliner incident zie je hieronder, you’ve been warned.

Lees ook: Gebruik deze kleur eyeliner en je ziet er jaren jonger uit

Bron: Daily Mirror, beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook