Internet in de ban van deze bizarre nageltrend

Wat vind jij?
Internet in de ban van deze bizarre nageltrend

Er lijkt weer een nieuwe nageltrend op komst te zijn, al is het deze keer wel een heel bijzondere. De ietwat extreme nagels zien er niet alleen bizar uit, ze hebben ook nog eens een functie waar je u tegen zegt!

Bizar

We kunnen wel stellen dat deze nageltrend onder het kopje: bizarre nail art trends valt. De nagels in de vorm van kleine kammetjes - waar je dus ook je haar mee kunt kammen - zijn bedacht door Nail Sunny, een Russische salon. De nagels werden in een tutorial getoond, waarbij de kleine kammetjes door het haar worden gehaald. Tja, handig voor als je je borstel bent vergeten. Als je dit al een raar idee vindt, bedenk je dan eens hoe je je haar met deze nagels in een knot moet doen, zonder dat ze afbreken!

Er is nog meer...

Eerder kwam Nail Sunny al in het nieuws om andere bizarre nageltrends. We kunnen wel zeggen dat de salon erom bekend staat heel bijzondere creaties te bedenken. Zo bedacht het brein achter de salon eerder al eens de poop manicure, waarbij een wcbril en billen te zien zijn op een nagel. Ook nagels met snorretjes (inclusief haar!) zijn een ding geweest in de salon. Kijk mee.

Lees ook: Must-know tips: transparant nails

Bron: Metro.uk Beeld: Getty, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9cbda37d569', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });