Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Barbie heeft kinderen terug

"Jeugdzorg heeft besloten dat Milano en Angelina weer bij mij mogen komen wonen", laat ze weten aan Weekend. "Ik besef maar al te goed dat Jeugdzorg en de andere hulpverleners die ermee hebben ingestemd dat ik na al die maanden eindelijk mijn boefjes weer terugkrijg, mij de komende tijd nauwlettend in de gaten zullen houden om te kijken of ik me netjes aan alle afspraken houd. Ik kan iedereen verzekeren dat niemand bang hoeft zijn dat ik ook maar één regeltje zal overtreden. Ik ben wel blond, maar niet zo dom. Ik weet dat als ik het nu verpest, ik ze allebei voorgoed kwijt ben."

'Joe Jackson heeft niet lang meer te leven'

Volgens Jermaine Jackson gaat het niet goed met de gezondheid van zijn vader Joe. De 88-jarige Jackson-patriarch zou er zelfs zo slecht aan toe zijn, dat hij zijn familie heeft verboden hem te komen bezoeken, omdat hij niet wil dat zij hem in zo'n fragiele staat zien, meldt The Daily Mail. Zelfs zijn vrouw Katherine zou de toegang tot het ziekenhuis waar Joe ligt ontzegd zijn.

Scheiding Mary J. Blige is rond

Mary J. Blige gaat officieel weer als single door het leven. De scheiding die de zangeres had aangevraagd van haar man Martin Isaacs, na ruim 14 jaar huwelijk, is er na wat gesteggel over alimentatie nu eindelijk doorheen. Mary vroeg de scheiding aan in juli 2016, waarna Isaacs direct een maandelijkse toelage van zo'n 110.000 euro wilde bedingen. Hoeveel Isaacs nu per maand overgemaakt krijgt van zijn ex-vrouw, blijft binnenskamers. Feit is dat de twee tot een schikking zijn gekomen en ze beide verder kunnen met hun leven.