doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Met deze truc heb je altijd verse frietjes bij McDonald's

Aha!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Met deze truc heb je altijd verse frietjes bij McDonald's

Voormalig McDonald’s medewerker Kamran Adnan, laat op het forum Quora dé gouden tip weten waarmee je, naar verluidt, altijd verse frietjes en hamburger krijgt. Het is heel simpel, maar of het ook werkt is een tweede.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Gapbusters

De man heeft een hele tijd in een McDonald’s-filiaal in Londen gewerkt. Adnan claimt dat je de snacks tijdens de Gapbuster Times moet bestellen. Dit houdt in dat je het tussen 12 en 2 uur 's middags of tussen 17 en 19 uur moet bestellen. Op deze tijdstippen moeten medewerkers extra alert zijn. "Dat zijn namelijk de momenten dat mysteryshoppers actief zijn, die namens McDonald's, controleren of het filiaal naar behoren werkt", laat hij weten. De bedrijfsleiders in Groot-Brittannië hebben hun personeel de opdracht gegeven om alert te zijn, in de hoop dat hun vestiging zo positief mogelijk scoort.

Bonnetje

Hij laat ook weten dat je hoe dan ook een bonnetje moet vragen. "Wie bij ons de rekening vroeg kreeg de allerhoogste prioriteit en vervolgens de perfecte maaltijd", aldus Kamran.

Of de slimme truc ook in Nederland werkt, is onduidelijk maar het is het proberen waard. Toch? En anders kun je altijd nog vragen om frietjes zonder zout.

Lees ook: Exclusieve McDonald's burgerbakjes zijn letterlijk schitterend

Bron: AD, Quora Beeld: iStock

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');