Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Ai: Shakira ligt flink onder vuur...

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Shakira onder vuur door ketting

De zangeres heeft zich niet geliefd gemaakt bij haar fans. Een ketting uit haar webshop, die overigens per direct uit de verkoop is gehaald, werd opgemerkt door het Zwarte Zon symbool. Dit symbool stamt uit de Nazi tijd. Shakira werd binnen no time door meerdere fans terechtgewezen, en deed haar team te doen besluiten het gelijk van de site af te halen.

Een bericht gedeeld door Shakira (@shakira) op

Kim Kardashian voor het eerst weer bij fashion week in Parijs

Sinds de gruwelijke roof in haar hotelkamer in 2016, heeft het lang geduurd voor Kim weer terug durfde te keren. Samen met liefje Kanye, zusje Kylie en diens vriend Travis bezocht de realityster de mannen modeshow van Louis Vuitton. En ondanks dat Kim er weer stralend uitzag, was er toch iets opvallends aan haar. Doordat de dieven het vorig jaar gemunt hadden op haar sieraden, liet de brunette haar sieradencollectie thuis en droeg ze alleen haar trouwring.

Toprak Yalçiner maakt geslacht baby bekend

Ze moet nog even wachten tot ze haar baby in de armen kan sluiten, maar ze weet in ieder geval al wel wat voor soort babykleertjes ze kan shoppen. De voormalige GTST-actrice is namelijk in verwachting van een jongetje, zo maakte ze gisteren bekend via Instagram.

• OH BOY • 💙

Een bericht gedeeld door Toprak Yalciner (@topraky) op

Bron: Weekend Beeld: Getty, Instagram