Hollywood Breakfast

Xander en Sophie de Buisonjé zijn erg gefrustreerd om dochtertje Céla-Lynn. "Wáárom moet dat zo lang duren?"

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Joe Jackson laat voor het eerst van zich horen

Afgelopen week werd bracht de broer van Michael Jackson, Jermaine, het nieuws naar buiten dat hun vader ongeneeslijk ziek is. Zelf wilde de 89-jarige Joe er niks over kwijt, maar vandaag heeft hij alsnog van zich laten horen. "Ik heb meer zonsondergangen gezien dan ik nu nog kan zien. De zon komt op als de tijd daar is en of je het nou leuk vindt of niet: de zon gaat onder als het zover is", aldus Joe in een tweet. Hoewel het hoofd van de familie het ziekenhuispersoneel eerst instructies gaf om zijn familie niet bij hem te laten – hij wilde niet dat zij hem in deze toestand aantroffen – is het zijn vrouw en kinderen inmiddels gelukt om alsnog bij hun man en vader te zijn.

Ronnie Flex bestolen van telefoon

De zanger heeft een nare nasmaak aan dit weekend overgehouden. Ronnie's telefoon werd namelijk gestolen, en daar is-ie allesbehalve blij mee. "Damn, mensen hebben gisteren gewoon mijn telefoon gestolen. Het is 2018, man!" en "Vroeger was een telefoon nog zeldzaam, maar nu ben je echt een zwerver als je dat doet" twitterde hij gisteren. Gelukkig heeft Ronnie genoeg geld om zo een nieuwe te kunnen kopen, maar leuk is het natuurlijk allesbehalve.

Een bericht gedeeld door Nori (@ronnieflex010) op

Xander en Sophie de Buisonjé gefrustreerd om dochtertje

Céla-Lynn is al zestien maanden in hun leven, maar officieel is Sophie nog steeds niet haar moeder. Het kleine meisje kwam via een Amerikaanse draagmoeder ter wereld, waardoor de procedure om officieel haar moeder te worden erg lang duurt. "Nu moet zij haar eigen kind adopteren, en dan duurt het zo enorm lang. Wáárom moet dat zo lang duren? Dat begrijp ik gewoon niet", aldus Xander. Het koppel hoopt dan ook dat de procedure zo snel mogelijk is afgerond, zodat ze ook dit hoofdstuk eindelijk kunnen afsluiten.

Bron: Show, Telegraaf Beeld: Instagram, Twitter, ANP

Laatste nieuws