Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zieke vader Michael Jackson verbreekt stilte

Een ietwat mysterieuze tweet...

Zieke vader Michael Jackson verbreekt stilte

Via een ietwat mysterieuze tweet heeft Joe Jackson, de vader van Michael Jackson, van zich laten horen. De afgelopen week kwam hij in het nieuws omdat een andere zoon van hem, Jermaine, liet weten dat het zeer slecht gaat met de gezondheid van de patriarch. Volgens velen zou hij niet lang meer te leven hebben.

Doodziek

De oude Jackson is al een poosje ziek en kampt met een ongeneeslijke vorm van kanker. Volgens Jermaine Jackson, zo liet hij vorige week weten, gaat het niet goed met de gezondheid van zijn vader Joe. De 88-jarige Jackson-patriarch zou er zelfs zo slecht aan toe zijn, dat hij zijn familie heeft verboden hem te komen bezoeken, omdat hij niet wil dat zij hem in zo'n fragiele staat zien, meldt The Daily Mail. Zelfs zijn vrouw Katherine zou de toegang tot het ziekenhuis waar Joe ligt ontzegd zijn.

Blijf sterk

Joe laat nu zelf weten: "Ik heb meer zonsondergangen gezien dan ik nu nog kan zien. De zon komt op als de tijd daar is en of je het nou leuk vindt of niet: de zon gaat onder als het zover is," schreef Jackson bij een foto van hemzelf waarop hij staart naar de horizon. De tweet van de 89-jarige Joe ging direct viral en kreeg veel respons van fans. "Blijf sterk meneer Jackson, u heeft zoveel mooie muziek de wereld in gebracht met uw familie," schreef een volger.

Positieve invloed

Dochter Janet prees haar vader afgelopen vrijdag, toen ze de Radio Disney Music Awards’ Impact trophy in ontvangst nam. "Het is geweldig om erkend te worden als iemand die een positieve invloed heeft gehad op het leven van anderen. Maar dat heb ik alleen kunnen bereiken omdat ik omringd ben geweest door goede mensen. Mijn moeder vertroetelde me met alle liefde die ze heeft en mijn vader haalde het allerbeste uit mij."

Lees ook: Bizar, jongen lijkt als twee druppels water op Michael Jackson

Bron: BuzzE, Beeld: Getty