Die keer dat jarige prinses Alexia viral ging met whatever-zwaai moet je zien

Blijft hilarisch!

Lees ook

Willem-Alexander en Máxima vierden twee jaar geleden Koningsdag in Zwolle. Maar stiekem waren alle ogen gericht op de drie prinsesjes. Hoewel de meisjes zich hartstikke goed en netjes opstelden naar de vele mensen en de media, hebben we Alexia tóch betrapt op een verveeld momentje. En dat leverde leuke beelden op!

Chique

Het is meer dan logisch dat alle ogen op de prinsesjes gericht waren, want wat zagen Amalia (14), Alexia (13) en Ariane (11) er toen prachtig uit. De meisjes hadden allemaal een andere creatie aan, maar droegen wel alledrie een panty met zilveren ballerina's.

Alexia was het aan het einde van de dag een beetje zat, en dat liet ze (zonder dat ze het doorhad) duidelijk merken. Dit filmpje van haar whatever-zwaai ging helemaal viral. Awwhh, arme Alexia!

Groot gelijk

En geef dat meisje eens ongelijk, want ze laat hier gewoon zien hoe echt ze is. Zo'n hele ochtend in Zwolle gaat je niet in de koude kleren zitten, en al helemaal niet als je een meisje van (toen nog) 11 bent. Best schattig toch? Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot ze volgend jaar weer vrolijk mee gaan! Bekijk het filmpje hieronder.

Lees ook: Gezinsuitbreiding voor de koninklijke familie

Bron: De Dagelijkse Standaard Beeld: ANP, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook