Nicolette van Dam geeft update over ernstige zieke dochtertje Chantal Bles

"Stapje voor stapje gaat het beter met haar."

Lees ook

Chantal Bles en haar gezin zitten in een rollercoaster: er werd een hersentumor bij hun 2-jarige dochtertje Jada ontdekt. Tante Nicolette van Dam geeft een update.

Kinderkamer

Nicolette van Dam, nicht van de styliste, heeft op social media een update gegeven over de nachtmerrie waarin de familie is beland. De tv-presentatrice deelde een foto van de tijdelijke kinderkamer van haar nichtje, die op dit moment in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht verblijft. Daar wordt ze behandeld voor "een grote tumor met uitzaaiingen", zo liet Chantal eerder weten.

'Een echte vechter'

"Als je goed kijkt, dan zie je dat dit niet een normale kinderkamer is. Dit is de kamer van mijn kleine nichtje Jada in het ziekenhuis… Dit kleine sterke dappere meisje is heel bijzonder. Een echte vechter. Stapje voor stapje gaat het beter met haar", laat Nicolette weten. Ook spreekt ze haar bewondering uit voor Chantal en haar man Robert Doornbos, die door Nicolette terecht 'kanjers' genoemd worden.

Eerder deze maand liet Chantal na weken van geruchten weten wat er aan de hand was. "Lieve allemaal, Sommige van jullie weten het maar velen ook nog niet… Lang hebben jullie geen leven gezien op mijn pagina. Dit komt omdat ons leven stilstond. Helaas zijn de geruchten waar en is ons kleine prinsesje Jada erg ziek. Ongeveer 2 maanden geleden is er een grote tumor bij haar ontdekt met uitzaaiingen. Ondertussen zijn we in een rollercoaster beland van chemo therapieën en operaties." Het hele bericht lees je hier.

Lees ook: Danie Bles: 'Het was alsof ik met één been in een zwart gat stapte'

Bron: Lindanieuws Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook