Wine-opoly: het leukste spel voor jou en je bff’s

Zet je favoriete wijn maar alvast koud!

Lees ook

Ben je wel even klaar met 30 Seconds en speel je liever een ouderwets potje Monopoly? Dan is er goed nieuws. Het spel heeft nu naast hond-opoly en disney-poly ook wine-opoly!

Met je bff's

Zet je favoriete wijnsoort maar koud, want dit spel wil je heel het weekend spelen. Onder het genot van je favoriete glaasje bubbels, is dit namelijk hét spel om op de vrijdag- of zaterdagavond met je bff's tevoorschijn te halen.

Wijnkelder

Maar hoe zit het spel in elkaar? In plaats van straten bij elkaar te sprokkelen, gaat het hier, je raadt het al, om verschillende soorten wijn. En daar kun je dus aardig wat van opsteken. Je verliest namelijk geld wanneer je je importkosten niet goed in de gaten houdt, en je moet ook voorkomen dat je een ritje naar de wijnkelder moet maken. Hoe verleidelijk dit misschien ook klinkt; de wijnkelder is in dit geval net zoiets als de gevangenis. En daar wil je niet zitten!

Kortom: een prima spel om een leuke avond mee te hebben. Helemaal wanneer jij en je besties tegelijkertijd flink aan de wijntjes nippen. Helaas heeft het spel met €73,49 wel een pittig prijskaartje. Misschien toch maar splitten met je vriendinnen?

Lees ook: Je speelt Monopoly al je hele hele leven verkeerd

Bron: Fem-Fem Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook