Vrouw gaat voor botox, krijgt schrik van haar leven

Forever young ogen, dat was wat Tracie Samara wilde.

Forever young ogen, dat was wat Tracie Samara wilde. De Amerikaanse was op zoek naar een oplossing tegen huidverouderingen. In de krant kwam ze een advertentie tegen van een wedstrijd, waar je ze een cosmetische ingreep kon winnen. De vrouw twijfelde geen moment, toch had ze dat liever wel kunnen doen.

Injecties

Ze geeft toe dat ze geen idee had wat er in haar gezicht werd geïnjecteerd en dat het wel een tijdje duurde voor ze doorhad dat het goed mis was. Na de behandeling had ze door dat het niet klopte en toen ze in de spiegel keek, zag ze dat haar gezicht helemaal samentrok en dikker werd. Ze herkende zichzelf niet meer in de spiegel.

Collageen

Hoewel ze haar verhaal nu pas deelt, dateert deze traumatische gebeurtenis uit uit 2006. Ze heeft sindsdien alle fillers uit haar gezicht verwijderd en tal van gezichtsbehandelingen ondergaan om nieuw collageen te creëren. Samara probeert anderen nu met haar verhaal te waarschuwen en iedereen op het hart te drukken goede research te doen, voor je aan je gezicht (en lichaam) laat sleutelen.

Bron: New Beauty, Beeld: YouTube, iStock

Laatste nieuws