doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sylvie's column: The crazy life

In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sylvie's column: The crazy life

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model - Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Meant to be

Ook in de beste huwelijken is er weleens een kleine bump in the road. Soms moet je je hart even luchten en ruzie maken, maar als het meant to be is, kom je toch wel weer bij elkaar. Dat is een beetje het verhaal tussen mij en de Duitse zender RTL.

Na onze eerdere break-up, we zullen het er verder maar niet meer over hebben, ben ik tóch weer terug bij de zender. Met een nieuw programma, Sylvies Dessous Models, waarin ik op zoek ga naar een gezicht en lichaam voor mijn eigen swimwear- en lingerielijn.

Reallife

Naast de wedstrijd zit er ook reallife in Sylvies Dessous Models: mijn leven op kantoor, mijn team, de vele tripjes – the crazy life, laten we maar zeggen. Wel blijf ik bij mijn standpunt: we laten Damián buiten beeld. Het zou de makkelijkste weg zijn om te scoren, daar ben ik heel eerlijk in.

Ik zou ook veel meer volgers op Instagram heb- ben als ik drie keer per week een schattige foto met hem post en laat zien hoe ik als moeder ben. Of als ik elke boyfriend met de buitenwereld deel. Maar ik ga niet voor the easy way, ook niet op televisie.

De hele column lees je in de nieuwe Grazia of HIER via Blendle.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');