Producent GTST doet boekje open over nieuwe cliffhanger

Paniek!

Lees ook

De nieuwe zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden heeft producent Rohan Gottschalk hartkloppingen bezorgd. Vanwege 'overeenkomsten met een recente gebeurtenis in het echte leven' moest de seizoensafsluiting van de soap opnieuw worden opgenomen.

Circus

"Er gaan normaal gesproken maanden voorbereiding aan de cliff vooraf. Nu moesten we het circus binnen een week opnieuw optuigen. Daar kreeg ik wel hartkloppingen van. Je wil niet een lullige afsluiter hebben. Het was met bloed, zweet en tranen, maar de kijker zal er niks van merken. Ik denk dat het zelfs beter is geworden dan het origineel."

Loes de Haan

Beaudil Elzinga, die de rol vertolkt van Loes de Haan, heeft een aandeel in de spannende laatste aflevering voor de zomer. "In het begin werd op sociale media heel positief op haar personage gereageerd. Inmiddels, door het goede spel van Beaudil, haat het publiek haar. Dat was ook een beetje de bedoeling: zij heeft zich ontpopt tot psychopaat", aldus Gottschalk.

Elzinga over de cliffhanger die vrijdag wordt uitgezonden: "We hebben veel geoefend vooraf, vooral voor vechtscènes. Het was ontzettend fysiek."

Lees ook: Bevestigd: deze publiekslieveling vertrekt bij GTST

Bron: Panorama Beeld: GTST

Laatste nieuws

Zie ook