Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yolanthe openhartig over geruchten huwelijksproblemen en tweede zwangerschap

"We zitten in een adoptieproces"

Yolanthe openhartig over geruchten huwelijksproblemen en tweede zwangerschap

Laat het maar aan Yolanthe Sneijder-Cabau (33) over om na de geboorte van haar kind een spurt te maken naar een droomlijf 2.1 en een meer dan booming carrière. Wij spraken haar over haar vermeende huwelijktroubles en zwangerschapsgeruchten.

Huwelijksproblemen

Recent gingen er geruchten over huwelijksproblemen, meer daarover lees je hier. Aanleiding van de zorgen: Wesley leek foetsie van haar Instagram feed en bracht bovendien het grootse deel van de tijd alleen door in Qatar. De actrice/presentatrice is voorzichtig met een reactie op die berichtgeving, want dat wekt alleen maar weer een tegengeluid op. "Daarom hebben wij ervoor gekozen er niet te diep op in te gaan."

Stapelgek op elkaar

"We zijn hartstikke gelukkig samen. En gelukkig kunnen we samen nog steeds lachen om al die onzin. Weet je wat het is: elke relatie heeft zijn ups en downs en dat is bij ons echt niet anders. Maar wij willen niks liever dan samen oud worden; we zijn stapelgek op elkaar."

"In eerste instantie snapte ik niets van de geruchten, maar naarmate ze vaker opdoken, begon ik het wel te begrijpen. Wesley heeft nu vakantie op Ibiza, samen met Xess, terwijl mensen ons daar altijd samen zagen. Het ding is: ik ben nu aan het draaien. Maar als je daar niet van op de hoogte bent, kan ik me voorstellen dat je het gek vindt dat hij daar zonder zijn vrouw zit."

Hoe het echt zit

"Wat social media betreft: wij hebben twee jaar geleden besloten dat ik mijn Instagram zou gebruiken als platform voor mijzelf en mijn werk, waaronder fashion, mijn boetiek en alles wat er in mijn leven gebeurt. Bewust los van Wesley, omdat ik al zo vaak als voetbalvrouw werd neergezet, terwijl ik zelf ook altijd heel hard heb gewerkt. Al met al is het denk ik een opeenstapeling van factoren die tot bepaalde speculaties heeft geleid. Om eerlijk te zijn raakt het me niet, want ik weet hoe het echt zit."

Gezinsuitbreiding

"Ondertussen gaan de speculaties van links naar rechts, want tegelijkertijd hoor ik ook geluiden dat ik zwanger (meer daarover hier) zou zijn. Ik ben niet zwanger. In de toekomst zouden we wel heel graag ons gezinnetje willen uitbreiden als het ons gegund is. Nu zijn we zo druk dat we het allemaal even op ons af laten komen. We zitten ook nog steeds in een adoptieproces, dus ook dat is heel spannend."