Nog meer schokkend nieuws na overlijden Love Island-ster Sophie

Verschrikkelijk...

Opnieuw tragisch nieuws voor de Love Island-familie. Nadat deelneemster Sophie Gradon drie weken geleden dood werd aangetroffen, is nu ook haar geliefde Aaron Armstrong levenloos gevonden.

Heartbroken

De politie heeft inmiddels laten weten dat een misdrijf is uitgesloten, waardoor het er sterk op lijkt dat Aaron net als Sophie zelf een einde aan zijn leven heeft gemaakt. "We zijn helemaal leeg van binnen. Ons hart is gebroken", laat zijn familie weten.

Schokkende berichten

Aaron uitte zijn verdriet afgelopen week al meerdere keren op social media. "Ik zou willen dat ik je de hele dag kon knuffelen. Ik mis je zo erg Sophie. Er gaat geen minuut voorbij dat jouw fantastische glimlach niet in mijn gedachte zit. Elke dag die we samen door brachten, was fantastisch. Ik wil dat deze dagen terug. Ik hou van je prinses", luidde één van zijn berichten. Ook postte hij eerder al een tekst met de zin: "Ik zie je snel mijn engel, hou ons bed warm voor me."

Reacties

Op social media staan veel fans van het programma stil bij de verschrikkelijke gebeurtenis. "Het is zo verdrietig om te horen, hij hield waarschijnlijk zo veel van haar", "Ik hoop dat je je rust vindt bij Sophie" en "Sophie kon niet leven met het leven, Aaron kon niet leven met het leven zonder Sophie", luidt het.

Lees ook: Love Island-ster samen met baby betrokken bij afschuwelijk auto-ongeluk

Bron: Telegraaf Beeld: Love Island, Twitter

Laatste nieuws