Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Huh? Donny Roelvink intiem gespot met deze Temptation-verleidster

Wat heeft dit te betekenen?

Huh? Donny Roelvink intiem gespot met deze Temptation-verleidster

Ondanks het feit dat we nog heel wat afleveringen voor de boeg hebben, wordt de uitkomst van Temptation Island met de dag duidelijker. Vooral wat betreft de relatie van Donny en Amijé.

Beach day

Het ziet er naar uit dat de twee bij terugkomst in ieder geval (even) uit elkaar zijn gegaan. Michella Kox postte gisteren een filmpje die haar Temptation-spionnen haar hadden toegestuurd, waaruit blijkt dat de jongste Roelvink-telg het terug in Nederland wel erg gezellig had met verleidster Danique.

Uitzicht

Op het filmpje, waarvan overigens niet bekend is of dit vlak na hun terugkomst uit Thailand is of zich de afgelopen dagen heeft afgespeeld, is te zien hoe Danique in een intieme houding plaats heeft genomen op de killer body van Donny, terwijl hij zichtbaar van zijn uitzicht, oftewel het bilwerk van Danique, geniet.

Grote liefde

Hoe het nu precies tussen de twee zit, is nog onbekend. Wel merkten opvallende fans dat Donny nadat-ie gehackt was op Instagram, Danique niet meer volgt en Amijé wél in het rijtje staat. Zou de mooiboy dan alsnog voor zijn grote liefde hebben gekozen?

Lees ook: OMG! Oude foto van Temptations Niels opgedoken

Beeld: Facebook, ANP