Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Het bewijs dat er een tweede editie van Temptation Island VIPS komt?

Temptation VIPS 2.0

Het bewijs dat er een tweede editie van Temptation Island VIPS komt?

It's Thursday en dat betekent maar één ding: Temptation Island VIPS! Hoewel wij elke week nog mogen genieten van alle sleaze & dirt, is de productie zo te zien al druk bezig met een eventueel tweede seizoen.

2016

Althans, als we Regilio mogen geloven. De realityster deed in 2016 samen met vriendin Kirsten mee aan het programma, waar ze hun relatie behoorlijk op de proef hebben gesteld, maar het avontuur wel happily ever after afsloten.

Inmiddels zijn de twee in het huwelijksbootje gestapt en is hun relatie bekroond met de geboorte van een zoontje. Toch zouden de twee het hele gebeuren best nog een keer willen meemaken. Zo laat Regilio met een foto op Instagram weten dat hij en Kirsten meedoen aan het tweede seizoen van Temptation Island VIPS. Wait, what?

Eerste koppel

Toch lijkt het hier om een goed gelukte grap te gaan, want volgens het reglement zouden getrouwde koppels (of die een kind hebben) helemaal niet mee mogen doen. Grote kans dat we Regilio en Kirsten dus niet gaan terugzien, maar wie weet voelen andere oud-deelnemers zich wél geroepen om Niels en Rosanna op te volgen...

Lees ook: Huh? Donny Roelvink intiem gespot met deze Temptation-verleidster

Beeld: Instagram, Temptation Island