Kylie Jenner openhartig over stretch marks die ze overhield aan zwangerschap

Dit heeft ze erover te zeggen.

Het lijkt een heel natuurlijk iets te zijn: stretch marks. Wie heeft ze nu niet? Zeker wanneer je een heuse zwangerschap achter de rug hebt, is het niet meer dan normaal dat je er wat striae aan over hebt gehouden. Toch zal dit je misschien verbazen: ook Kylie Jenner hield wat strepen over aan haar zwangerschap. Voor het eerst vertelt ze hierover.

Back in shape?

Vlak na de geboorte van dochtertje Stormi verscheen Kylie alweer op social media in een superstrak lichaam, waar menig mens alleen maar van kan dromen. 'Hoe kan ze alweer zo snel back in shape zijn?', was de grote vraag na het zien van Kylies killer body.

Verandering

De jongste Jenner onthulde in een Q&A op YouTube, die ze samen met haar bestie Jordyn Woods opnam, dat een zwangerschap heel wat meer met je lichaam doet, dan mensen misschien denken. "Vooral op zo'n jonge leeftijd is het soms mentaal maar ook fysiek moeilijk om te zien hoe je lichaam zo'n verandering doormaakt. Mijn borsten zijn zeker drie keer zo groot als normaal en ik heb striae op mijn borsten. Daar heb ik wel moeite mee", vertelt ze in de video. "Mijn buik en waist zijn niet meer hetzelfde, mijn kont is groter en mijn dijen zijn breder. Ik moet mijn hele stijl veranderen omdat bepaalde dingen me niet meer staan." Bekijk de video hieronder.

Lees ook: Kylie Jenner valt door de mand met Photoshop-fail

Bron: YouTube Beeld: YouTube, Getty

Laatste nieuws