Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Teen Mom-ster Farrah Abraham laat lipfillers verwijderen

Wat Kylie Jenner kan, kan ik ook, moet de realityster hebben gedacht. Nadat een paar jaar geleden bekend werd dat Kylie Jenner lipfillers gebruikte, schoten de aanvragen bij de plastisch chirurg binnen no time omhoog. Ook de Teen Mom stond in de rij, maar is er ook nu weer als de kippen bij. Kylie maakte deze week namelijk bekend geen lipfillers meer te hebben, nadat ze 1 februari beviel van dochtertje Stormi. En dus heeft ook Farrah besloten haar dikke lippen vaarwel te zeggen...

Waarom Alex nog een keer meedoet aan Temptation Island

De verleider is weer terug om voor lekker veel reuring te zorgen. Maar, dat doet-ie niks voor niks. Behalve dat hij inmiddels een echte realityster begint te worden, is ook het forse geldbedrag dat hij krijgt de reden dat-ie 'ja' zei tegen nog een keer Temptation. "Omdat het nu Temptation Island VIPS is, weet ik dat ze een aantal mensen redelijk tot vrij fors betaald hebben. Eén van de redenen van mijn deelname is omdat ik het dan ook financieel nodig had."

Zijn eigen sportschool liep namelijk niet helemaal zoals gewenst en dus bood het geldbedrag dat-ie kreeg uitkomst. Wel had hij tijdens zijn deelname al een relatie met EOTBDD's Erin. "Ik heb gewoon tegen haar gezegd van: 'Luister Erin, wat je van mij daar ziet is niet echt. Dingen die ik zeg die zijn niet zo of zijn anders'." Voor de verleider is Erin dan ook de ware. "Erin en ik weten wat we aan elkaar hebben en ik denk dat we hier alleen maar sterker uitkomen. Ik ben op dit moment gewoon erg gelukkig."

Carice van Houten deelt geluidsfragment Monte

Hoewel ze haar zoontje qua foto's uit de media houdt, vindt Carice het geen probleem om zijn gebrabbel met de wereld te delen. Op haar Instagram is dan ook te horen hoe de bijna twee jaar oude Monte het liedje Twinkle Twinkle Little Star zingt. Té schattig!

Bron: Telegraaf, Show Beeld: Instagram, ANP