Lil’ kleine onthult zijn salaris

Da's niet mis

Het internet werd wild toen Lil' Kleine vorig jaar twee briefjes van 500 euro verscheurde en op zijn gezicht plakte. Op social media ontving hij een grote portie kritiek. Op die situatie blikt de 23-jarige rapper in een interview terug.

Slokkie teveel

Of-ie spijt heef? Neuh. "Ik ben gewoon het mannetje dat graag met geld strooit. Mag ik?” In het interview met Quote legt Jorik uit dat hij onder andere "een slokkie teveel" op had die avond. "Ik begrijp dat ze boos zijn, al las ik overal dat ik het deed om mijn imago van bad boy te boosten. Zo van: kijk mij eens stoer zijn. Dat was het echt niet. Ik was gewoon helemaal lam en maakte een geintje."

Lil' Kleine onthult direct dat dat eigenlijk zijn marketing strategie is, lekker shockeren. "Die strategie, met soms een beetje shockeren, is vanzelf ontstaan omdat ik zo in elkaar zit."

Salaris

Ook van zijn salaris maakt hij geen geheim. Hij verdient maandelijks tussen de 60.000 en 150.000 euro. "Ik treed vaak op, ik werk hard en ik draag netjes de helft van mijn inkomsten af aan de Belastingdienst. Je zou ervan versteld staan hoe keurig mijn administratie is. Mag ik dan zelf bepalen waaraan ik mijn geld uitgeef?"

Lees ook: Zóveel verdient Lil' Kleine per maand

Beeld: ANP

Laatste nieuws