Bizarre bezorgkunsten van DHL-bezorger gaan viral

De meest onverwachte plek ooít om een pakketje achter te laten...

Lees ook

Het zal niet de eerste keer zijn dat een pakketje op een nogal bizarre wijze bezorgd wordt. Waar de één haar pakketje in huis tegenkomt zonder dat ze de deur open heeft gedaan, vindt de ander een briefje in de brievenbus met de tekst: 'Bestel niks als je niet thuis bent. Bedankt.' Toch kunnen we wel met zekerheid zeggen dat deze bezorger het pakketje op de meest onverwachte plek ooit heeft achtergelaten.

Bijzonder briefje

Een koerier van bezorgservice DHL besloot het pakketje in de tuin van de ontvanger te gooien, nadat hij erachter kwam dat er niemand thuis was op dat moment. Hoe hij het pakketje precies gooide, is voor menig mens een raadsel, al zou hij er ongetwijfeld een flinke slinger aan hebben gegeven. Het pakketje belandde namelijk in een boom.

De bezorger liet een briefje achter met de tekst: "Kijk voor uw pakketje in de boom." Om misverstanden te voorkomen over wélke boom dan precies, schreef hij er nog een briefje achteraan met: "In de achtertuin."

Twitter

Toch blijkt dit niet het enige bizarre geval is. Zo plaatsen Twitteraars als reactie hun ervaringen met postbezorgers. Kijk (en lach) mee.

Lees ook: Onthuld: waarom het pakket van online bestelling vaak helemaal verpletterd is

Bron: Telegraaf, Twitter Beeld: Twitter, iStock

Laatste nieuws

Zie ook