Echte reden dat make-up artist Joyce bonelli niet meer voor Kardashians werkt

Say whut!?

Er is altijd wel enige vorm van drama rondom de Kardashians. Onlangs werd er weer volop gespeculeerd dat de realitysterren hun oude vertrouwde make-up artist Jocye Bonelli zou hebben ontslagen. Bonelli was jarenlang besties met Kim maar opeens verscheen de glam queen uitbeeld. Waarom?

Exit

Vorige maand plaatste Bonelli een foto met op haar T-shirt de tekst "fuck with me I dare you". Fans zagen er meteen een cryptische boodschap in. De exit van make-upartist Joyce zou alles behalve smooth zijn verlopen. Joyce's antwoord op de geruchten dat ze was ontslagen, schetst echter een heel ander beeld.

Lucht geklaard

Tegen het Amerikaans tijdschrift People vertelt ze helemaal niet ontslagen te zijn. "Als er iets persoonlijk gebeurt is het gewoon nobody's business om zich ermee te bemoeien. Maar mensen moeten ook weten dat ik niet ontslagen ben. Ik hou nog steeds van de familie en ben erg trots op hen." Oke, de lucht is geklaard dus. Wat er nou precies voor 'persoonlijks' is voorgevallen zullen we misschien later te weten komen.

Lees ook: 'Kardashians en Jenners klaar met leugens make-up artiest Joyce Bonelli'

Beeld: Getty

Laatste nieuws