Heftig: de waarheid achter Thomas Markle

Dit had je niet verwacht...

Hoewel Thomas Markle afgelopen week nog liet weten dat hij het graag goed wil maken met zijn dochter Meghan Markle, die hij sinds de royal wedding in mei niet meer heeft gesproken, lijkt hij opnieuw niet eerlijk geweest te zijn.

Hartoperatie

In mei werd bekend gemaakt dat Thomas officieel niet aanwezig zou kunnen zijn bij de bruiloft van zijn dochter, omdat hij een hartoperatie moest ondergaan. "De artsen moeten opereren om een blokkade te verhelpen, schade te herstellen en een stent te plaatsen", vertelde hij destijds aan TMZ. Achteraf blijkt er niets van waar te zijn.

Excuus

Volgens een goede kennis van Meghan is Thomas nooit ziek geweest en zeker niet geopereerd aan zijn hart. Het zou volgens de bron vooral een goed excuus geweest zijn. "Hij moest een goede reden hebben om afwezig te kunnen zijn tijdens de bruiloft na het paparazzi-schandaal. Op deze manier kon hij kritiek en nog meer schaamte voorkomen."

Tijdens het interview dat Thomas onlangs gaf aan Good Morning Britain, werd verteld dat hij in het Sharp Chula Vista Medical Center lag voor zijn operatie. DailyMail.com nam zelf contact op met het ziekenhuis. Wat bleek? Er heeft nooit iemand ingecheckt onder de naam Thomas Markle…

Lees ook: Neemt Meghan Markle voorgoed afstand van haar vader?

Bron: Daily Mail Beeld: Getty

Laatste nieuws