Prinses Alexia gaat viral in het buitenland

Moet je zien!

Lees ook

Waar ze in Engeland Meghan Markle hebben, hebben wij hier onze prinses Alexia. Niet alleen onze eigen pers is dol op haar, ook in het buitenland gaat de 13-jarige viral.

Superster

Vooral bij onze oosterburen in Duitsland spreken ze vol lof over haar. "Ze kijkt stralend in de camera en zwaait zelfs even guitig met haar heup. Dat iedereen toekijkt lijkt de knappe roodharige allerminst te storen. Heerlijk. Dit is de volgende koninklijke superster", luidt het.

The Voice Kids

Dat laatste had bijna nog weleens écht zo kunnen zijn. Alexia werd namelijk aangespoord om mee te doen aan The Voice Kids. "Van de koning zou ze het mogen, maar hij vroeg zich wel af: krijgt zij ooit een eerlijke behandeling?", laat Marc van der Linden in RTL Boulevard weten. En daar heeft onze koning zeker een punt. Want krijgt de prinses het daadwerkelijk te horen wanneer ze er een valse noot uitkraamt?

Aandacht

Toch luidt nog steeds de vraag waarom nou juist zij, de tweede dochter van koning Willem-Alexander en prinses Máxima, zo'n opvallende verschijning is. "Ik denk dat zij, ze heeft het ook in haar naam, de x-factor heeft. Ze heeft iets waardoor ze altijd bij de fotosessies opvalt, vanaf het prille begin. Zo was in Lech, ik geloof dat ze twee jaar was, toen viel ze in de sneeuw en begon extreem hard te huilen. Koningin Máxima zei toen: 'Dit doet ze altijd, als ze lacht doet ze het hard en als ze huilt doet ze het hard.’ Ze is iemand die het opzoekt", aldus de royaltydeskundige.

Eerlijk is eerlijk: prinses Alexia is overduidelijk voor de schijnwerpers gemaakt!

Lees ook: Die keer dat jarige prinses Alexia viral ging met whatever-zwaai moet je zien

Bron: Lindanieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook