Megan Markle door prins Harry op vingers getikt om kledingkeuze

Ai...
Megan Markle door prins Harry op vingers getikt om kledingkeuze

Meghan Markle en de kledingvoorschriften uit het royal protocol zijn geen match made in fashion heaven. Waarschijnlijk wil Meghan niet bewust royal protocols verbreken, wat Diana Spencer deed, maar gewoon haar gevoel voor stijl tonen. Maar ook nu wordt de hertogin van Sussex weer op haar vingers getikt. Door niemand minder dan haar echtgenoot.

Traditioneel?

Dit najaar zal het tweetal op royal tour gaan naar Australië en Nieuw-Zeeland en zo’n hoogwaardig bezoek gaat steevast gepaard met een reeks in het oog springende outfits. Volgens Daily Mail had Markle een pak van Stella McCartney uitgekozen als een van haar avond-outfits, maar die vlieger ging niet op. De Britse website claimt dat het alles te maken heeft met Queen Elizabeth, die de hertoginnen veel liever ziet in een jurk of rok. "Meghan is verteld dat ze zich niet moet kleden als een Hollywoodster, maar meer als royal. Harry heeft haar verteld dat het pak dat ze wilde dragen, niet traditioneel genoeg is."

Lees ook: Zien: kind grijpt naar Meghan's haren, Harry's reactie daarop is goud waard

Bron: Marie Claire Beeld: Getty, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90f5b1c9871', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });