Dit overkomt alle koppels tijdens hun eerste vakantie samen

Vooral nummer #4 is een dingetje...

Lees ook

Ga je voor het eerst met je grote liefde op vakantie? Dat is natuurlijk superleuk en spannend, maar er zijn ook een aantal dingen die altijd gebeuren bij stellen die voor het eerst samen weg gaan. Herkenbaar?

Liefdesreisje

Bereid je maar alvast voor, want hier komen zes dingen die jullie waarschijnlijk mee gaan maken (of mee hebben gemaakt) op jullie eerste vakantie samen.

1. Jullie krijgen al ruzie op het vliegveld
Zijn jullie allebei een beetje koppig? Dan krijgen jullie het nog zwaar op het vliegveld! Het nummer van de gate, het inchecken en de vertraging zijn dé hoofdonderwerpen van jullie eerste verhitte discussie op vakantie.

2. Je laat hem honderden foto's van je maken
Maakt niet uit hoe lang het duurt, jij wilt nu eenmaal die perfecte foto hebben voor op Instagram. Hij aan de andere kant wordt knettergek van je.

3. Heel veel seks!
Jullie zijn heerlijk samen weg, niemand om rekening mee te houden en geen zorgen aan jullie hoofd. Tja, dat kan dan maar één ding betekenen…

4. Er is er altijd één die van top tot teen verbrandt
Hoe goed jullie je ook hebben voorbereid met alle soorten zonnebrandcrème, één van jullie twee vergeet zich in te smeren of is simpelweg te koppig om toe te geven dat-ie echt factor 50 nodig heeft.

5. Eén van jullie zal buikproblemen krijgen
Diarree is één van de meest voorkomende ziektes op vakantie, omdat het eten in het buitenland meestal anders is dan thuis en het water niet altijd even schoon is. Tja, de ultieme relatietest is het wel.

6. Als jullie thuiskomen voelen jullie je meer verbonden dan ooit
Jullie hebben elkaar immers een stuk beter leren kennen tijdens jullie vakantie.

Lees ook: 6 Tekenen dat jij in een goede relatie zit

Bron: BuzzFeed Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook