Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Eva Longoria deelt eerste goede foto van zoontje

Eva Longoria, die half juni op 43-jarige leeftijd beviel van haar eerste kind, laat haar zoontje Santiago nu voor het eerst zien. De actrice poseert met haar baby op de cover van Hola! Usa. "Hier is hij dan. Santiago Enrique Baston zwaait naar de hele wereld", schrijft ze op Instagram bij de foto. "Ik kon niet langer wachten met het delen van deze foto."

'Harry Styles breekt met Camille Rowe'

Harry Styles en Camille Rowe hebben een einde aan hun relatie gemaakt. Dat meldt althans The Sun. De 24-jarige voormalige One Direction-zanger zou het 28-jarige Victoria's Secret-model hebben gedumpt kort nadat hij zijn wereldtournee had afgerond. Harry en Camille hadden ruim een jaar een relatie.

Jennifer Hoffman deelt foto van nieuwe liefde

Jennifer Hoffman heeft voor het eerst een foto van haar vermeende nieuwe liefde gedeeld. De actrice plaatste het plaatje op Instagram en voegde daar een hartje bij in de omschrijving. De man op de foto zou de Frans-Canadese kok Dorian Cole zijn. De twee waren afgelopen weekend met vrienden op het festival The Gardens of Babylon. Jennifer tagde hem niet in het beeld, maar haar vriendin, actrice Tamara Brinkman, deed dat wel in een serie foto's op haar eigen pagina.