Dit is hem: de grootste trend van het moment

Yay or nay?

Lees ook

Ga fast-fashion tegen en ‘shop’ voortaan uit je vaders kast. Milieubewust, goed voor je portemonnee en erg fashion forward. Van chunky Birkenstock slippers en grote sneakers tot oversized hoodies en Indian Blue Jeans. Echt, je vaders garderobe was nog nooit zo on trend.

Lekker losjes

De tijd van hooggehakte pumps, strakke jurkjes en aansluitende blousjes, lijkt voorbij te zijn. Steeds vaker gaan we, hoe girly we misschien ook zijn, voor een item dat lekker losjes om het lijf zit en zo regelrecht uit de kast van je vader zou kunnen komen.

Trucjes

Nu heeft elke it girl, fashionista, influencer en ga zo maar door wel een paar dad sneakers in de kast staan, maar tegenwoordig gaat de 'dad trend' nog een stapje verder. Zo zijn we dol op oversized t-shirts, zit een overhemd van de mannenafdeling een stuk mooier, mag onze jeans weer lekker baggy zitten en doen we er voor het gemak ook nog een petje bij op. Uiteraard wil je niet helemaal als exacte lookalike van je vader de deur uit en dus zijn er een aantal trucjes om je daddy cool look toch een stuk vrouwelijker te maken.

Zo show je je taille door een mooie brede riem over je oversized shirt of blouse te doen, doe je een overhemd alleen aan de voorkant in je broek en combineer je een baggy jeans met een strakke top. Een paar statement oorbellen erin, een mooi likje make-up erop, de mooiste kettingen om je hals en een fancy zonnebril op je snoet and you're good to go!

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook