doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Win de Huawei P20 Twilight

Doe mee en maak kans!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Win de Huawei P20 Twilight

Avondenlang genieten op het strand, luchtige jurkjes shoppen en onbeperkt ijsjes eten... We love summertime! Enne, heb jij even geluk: om de zomer te vieren pakken we uit met fijne summer items die jij kunt winnen. Tijdens Grazia's Big Summer Give Away verschijnt er in augustus iedere dag een nieuwe verrassing online;van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: de Huawei P20 Twilight telefoon. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Twilight

Een telefoon die er mooi uitziet, een groot scherm heeft, een batterij heeft die lang meegaat, prachtige foto's maakt en ook nog eens heel functioneel is... De Huawei P20 heeft het allemaal. Nog meer zelfs: Huawei’s kunstmatige intelligentie helpt je bij het maken van foto’s, het verlengen van je accuduur en het verbeteren van de prestaties van het toestel. Een pareltje om te hebben dus!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 augustus 2018. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');