Barbie laat voor het eerst na derde zelfmoordpoging van zich horen

Barbie reageert

Lees ook

Het is alweer een week geleden dat de wereld van Barbie en haar familie voor de derde keer op zijn kop werd gezet, toen ze voor de derde keer een zelfmoordpoging deed. De realityster laat van zich horen.

Derde keer

Samantha de Jong sprong uit het haar, volgens de eerste geruchten onder invloed van drugs. Later ding het verhaal dat ze een psychose had en ook gaat het verhaal dat ze door twee mannen gedrogeerd zou zijn. Ex-liefje Michael en haar huidige vriend Jeffrey Lake hebben inmiddels al meerdere keren hun verhaal gedaan, maar nu heeft ook Samantha van zichzelf laten horen.

Instagram

In tegenstelling tot de mannen in haar leven, zoekt de realityster dit keer niet de pers op, maar laat ze op Instagram van zich horen. Barbie gebruikt het moment om haar liefje te bedanken voor alle steun die ze van hem krijgt.

"Voor het eerst reageer ik weer op Instagram, omdat ik toch mijn schatje Jeffrey Lake heel erg wil bedanken dat je me zo onwijs steunt. En niet alleen mij, maar ook mijn familie. Heb nu eindelijk iemand gevonden waarmee ik kan lachen, huilen en mee kan praten als het even niet meer gaat. Lieverd, ik hou van jou en bedankt dat je er voor me bent."

Professionele hulp

Gisteren liet de dj nog weten dat Barbie de moeilijke beslissing heeft gemaakt om professionele hulp in het buitenland te gaan zoeken. Meer hierover lees je *HIER*.

Lees ook: Michael deelt nieuwe schokkende details over tweede zelfmoordpoging Barbie

Bron: Show Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook