Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: Déze kandidaat gaat gruwelijk de mist in tijdens Temptation Island VIPS

Dit zagen we niet aankomen!

OMG: Déze kandidaat gaat gruwelijk de mist in tijdens Temptation Island VIPS

My o my... wat zagen we dit niet aankomen. Bijna, echt bijna, hadden de kandidaten het avontuur zonder kleerscheuren overleefd, maar daar kwam gisteren in de laatste minuten alsnog een einde aan.

Onder de lakens

Met uitzondering van Niels' romance met Fabiola, hield iedereen zijn handjes netjes thuis. Tot gisteren. Hoewel iedereen waarschijnlijk had verwacht dat het Niels en Fabiola, Alex en Rosanna of heel misschien zelfs nog Donny en Danique zouden zijn die onder de lakens zouden kruipen, was het Stefano die zich niet meer kon inhouden.

Microfoons

De verleidingsmanoeuvres van Zwanetta werden hem duidelijk te veel. En ondanks dat hij de avond goed begon door op het balkon te slapen, besloot hij toch om de rest van de nacht samen met de verleidster door te brengen. En daar ging het al snel mis. Hoewel de camera's netjes onder aan de trap bleven, was aan de microfoons te horen dat de twee het wel héél gezellig hadden. Ai!

Net nu hij bijna de eindstreep had gehaald, heeft Stefano zijn liefje Gelina dan toch bedrogen. En dan krijgt ze volgende week ook nog de beelden onder haar neus geschoven. Ouch!

Lees ook: Deze Temptation-kandidaat is gevraagd voor een pornofilm

Beeld: Temptation Island VIPS