Topshop heeft nu het allerleukste shirt ooit

We love it!
Topshop heeft nu het allerleukste shirt ooit

It's Britney, b*tch! Was ze eerder al te zien als het gezicht van de nieuwe lijn van KENZO, prijkt Britney Spears nu ook met haar gezicht op de T-shirts bij Topshop. En geloof ons; you're gonna love it!

Fans

Britney-fans opgelet, want vanaf nu kun je je favoriete superster met trots op je boezem dragen. En daar zijn niet alleen wij blij mee, maar ook de zangeres zelf is aardig in haar nopjes.

Groot fan

Eerder onthulde La Spears namelijk groot fan te zijn van het Britse modelabel. "Het is onmogelijk voor mij om een bezoek aan Londen te brengen zonder even een Topshop-winkel in te gaan." They heard you, Brit. De volgende keer dat de superster haar favoriete winkel binnenloopt, zal ze namelijk nog enthousiaster zijn wanneer ze zichzelf op het shirt ziet.

Niet zo'n fan van Britney, maar wel van Cher of Dolly Parton? Ook zij hangen op dit moment met hun snoet in de Topshop-winkel en zijn online te verkrijgen.

Lees ook: Meest gewilde Topshop-jurk is terug én in een nieuwe variant

Beeld: Getty

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9293ea809c1', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });