Montell vertelt heftig verhaal over gezin

Wow...

Lees ook

We kennen Montell van Leijen als de goedlachse jongen die er tijdens het laatste seizoen van Holland's Next Top Model met de winst vandoor ging. Toch zat er de afgelopen jaren achter die grote en vooral brede glimlach ook heel veel verdriet.

Aangereden

Dat drank soms meer kapot maakt dan je lief is, daar weten Montell en zijn familie alles van. Vijf jaar geleden werd zijn vader Axel van achteren aangereden door een dronken automobilist, waardoor hij tot aan zijn navel verlamd raakte. Een flinke schok voor Montell en zijn broer Caine.

Ziekenhuis

"We gingen meteen naar het ziekenhuis toe om te kijken hoe het met hem ging", begint oudste zoon Caine. En ook Montell herinnert zich het moment nog als de dag van gisteren. Waaronder hetgeen wat-ie tegen zijn vader zei. "Ik weet nog wel wat ik toen als eerste zei, namelijk: 'Ik ben ontmaagd, pap'. En toen zei hij echt zo: 'Ik ben trots op je man'."

Toch lukte het zijn vader om het afgelopen jaar volledig te revalideren, ondanks het feit dat dit aan het begin onmogelijk leek. Inmiddels kan hij alles weer en is hij vaak in de sport- of dansschool te vinden. Maar één ding hebben de mannen hier wel van geleerd: ga nooit maar dan ook nooit met drank achter het stuur zitten.

De hele aflevering vind je *HIER*.

Lees ook: HNTM-winnaar Montell heeft een nieuwe vriendin

Bron: Lindanieuws Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook