Stadion ontruimd tijdens concert Beyoncé en JAY-Z

OMG!
Stadion ontruimd tijdens concert Beyoncé en JAY-Z

Fans van Beyoncé en JAY-Z moesten donderdagavond in East Rutherford vluchten voor heftige onweersbuien. Nog voordat het concert van The Carters begon, brak het noodweer los.

Onweersbui

De 55.000 concertgangers werd gevraagd hun stoelen te verlaten en te gaan schuilen in overdekte delen van het MetLife Stadium. Al de hele avond pakten donkere wolken zich samen boven de stad in New Jersey, maar toen er een flinke onweersbui onderweg was, besloot de organisatie in te grijpen.

Concert

Uiteindelijk liep de hele show twee uur vertraging op. Toen Beyoncé uiteindelijk het podium beklom, bedankte ze het publiek voor het blijven. Het concert eindigde om 01.30 uur in de nacht van donderdag op vrijdag. In acht jaar duurde een show, op een concert van Bruce Springsteen na, niet eerder tot zo diep in de nacht, zo meldt NJ.com.

Lees ook: Zien: Beyoncé helemaal klaar met JAY-Z

Bron: Panorama Beeld: Getty

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2c052a33b3d', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });