Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen.

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

BN'ers vermaken zich bij Canal Parade

De Amsterdamse grachten staan zaterdagmiddag vol voor de jaarlijkse Canal Parade. Ook veel bekende Nederlanders vieren het feest mee. "Happy Pride y'all", schrijft Claudia de Breij op Instagram. Ook Victor Brand wenst zijn volgers een gezellige dag. "Love is love!", schrijft hij bij een foto van een regenbooghartje. Leco van Zadelhoff viert het feest samen met onder meer Fred van Leer in Amsterdam, blijkt uit een foto van Leco. Ook Antje Monteiro is van de partij, zij vaart mee op de regenboogboot. Patrick Martens, Soy Kroon en Holly Mae Brood staan te dansen op de GTST-boot. De soapies strijden voor homoacceptatie, want volgens hen leiden scènes met LHBTI'ers in de serie nog te vaak tot commotie en boze reacties op Twitter.

Roxeanne Hazes alweer klaar voor een tweede kindje?

Onlangs beviel de zangeres van zoontje Fender. Hoewel ze nog steeds helemaal in de wolken is, kan ze nu al niet wachten op een volgende. Op Instagram antwoordt de 25-jarige Roxeanne op de vraag of ze er nog eentje zou willen: "Over een paar jaartjes, heel graag."

André Hazes is terug van weggeweest

Na een maand rust te hebben genomen, is de zanger weer helemaal terug. De 24-jarige André treedt vanavond weer voor de eerste keer op, nadat hij op doktersadvies rust moest nemen en dus even niet meer aan het werk mocht.

Bij een foto op Instagram plaatste hij het volgende: "Ja, blij dat we even genokt zijn. Heb weer zin!!!!!" Jep, hij lijkt er weer helemaal klaar voor te zijn!

Bron: Panorama, Telegraaf Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook