Jamie Li reageert op ophef rondom haar boek

Ze zegt er het volgende over...

Lees ook

Haar boek Sexy but tired. but sexy. ging als warme broodjes over de roonbank en binnen no time kondigde vlogger Jamie Li de vierde druk aan. Een groot succes, dus. Tot daar Tim Hofman met zijn reactie kwam. De presentator had een aantal kritische opmerkingen over haar uitspraken en al snel was het boek onderwerp van een hele grote discussie.

Geen goed voorbeeld

Dat de vlogger het in haar boek ook over mode, beauty en haar carrière heeft, lijkt voor velen niet meer belangrijk na het lezen van het hoofdstuk over 'seks'. Hierin schrijft ze dat je soms zin moet maken voor je man, omdat 'hij nou simpelweg zijn zaad kwijt moet'.

Niet van deze tijd, geen goed voorbeeld voor jonge meisjes, en ga zo maar even door. Het is slechts een greep uit de vele reacties die Jamie de afgelopen tijd op haar bord kreeg.

Grove schrijfstijl

Na ruim een week reageert Jamie Li zelf op de grote ophef. Zelf staat ze nog steeds achter haar uitspraken in het boek, vertelt ze aan Het Parool. "Volgens mij heeft geen journalist of opiniemaker het boek helemaal gelezen. Als je dat zou doen, zou je weten dat het een grappige, grove schrijfstijl bevat. En er staan ook genoeg disclaimers in."

Jamie Li is dan ook van mening dat iedereen het way too serious neemt. "Mijn volgers zijn vooral 25-plus. Daarnaast heb ik me meerdere keren afgevraagd: ligt er ook zo’n feministisch vergrootglas op de teksten van een rapper als Lil’ Kleine?"

Lees ook: Bewezen: dit doen vrouwen liever dan seks hebben

Bron: Lindanieuws Beeld: iStock, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook