Deze beautytool belooft een natuurlijke facelift

Dit wil je!
Deze beautytool belooft een natuurlijke facelift

Jade rollers, move over! Er is namelijk alweer iets nieuws in beautyland, namelijk: de Gua Sha facial tool.

Flawless skin

De beautytool is een enorme hit op Instagram en wanneer iets ons een flawless skin belooft, staan wij natuurlijk vooraan in de rij om eens te kijken wat het nou precies is.

Enfin, de Gua Sha blijkt een Chinese behandeling te zijn waarbij je huid soort van geschraapt wordt van 'ziekten door gestagneerde energie'. Hiervoor wordt een gepolijste jadesteen gebruikt, die je een natuurlijke facelift zou bezorgen. "Het verfijnt het gezicht, zorgt ervoor dat je spieren ontspannen, helpt de bloedcirculatie en lift de huid", aldus dr. Lamees Hamdan, dermatoloog en founder & CEO van beautylijn Shiffa.

Jadesteen

Maar hoe werkt het dan precies? Wel, als eerste is het aan te raden om je gezicht van te voren in te smeren met een goede olie. Wanneer je dit gedaan hebt, kun je aan de slag met de jadesteen, waarbij je een soort van strepen op je gezicht trekt. Ook kun je met de platte kant je nek, schouders en kin doen. Herhaal de bewegingen vervolgens meerdere keren.

Lees ook: Deze spotgoedkope concealer is de holy grail van beautygoeroes

Een bericht gedeeld door Makeup and Hair Inspiration (@omghairmakeup) op

Een bericht gedeeld door Britta Plug (@britta_beauty) op

Een bericht gedeeld door Skin Gym ™️ (@skingymco) op

Bron: ELLE US Beeld: Getty, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f708868d5540', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });