Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OG3NE klapt uit de school over 35 jaar jongere vriendin vader

Zo denken zij erover...

OG3NE klapt uit de school over 35 jaar jongere vriendin vader

De vader van de OG3NE-zangeressen, Ricardo Vol, heeft een nieuwe liefde, ruim een jaar nadat zijn vrouw Isolde overleed aan kanker.

Groot fan

"Je leven oppakken gaat pas lukken als iemand je laat zien en voelen dat er nog een leven is. Daarom nu genieten van deze zomervakantie met Janine", schrijft de vader van OG3NE op Instagram als bijschrijft van een vakantiefoto. Het gaat om de 20-jarige Janine Aarts, die al jaren grote fan van de meidengroep schijnt te zijn.

Leeftijdsverschil

De 55-jarige ontvangt onder de foto niet alleen positieve reacties; veel volgers vallen over het leeftijdsverschil van maar liefst 35 jaar én het feit dat de dame al jaren fan is van de meiden. Is de liefde dan wel oprecht, vragen ze zich af.

Zijn dochters Lisa, Amy en Shelley, doet het naar eigen zeggen enorm goed dat hun vader ‘weer wat blijdschap vindt’. Ze laten ook weten dat ze van dichtbij hebben meegemaakt dat Janine een grote steun is geweest en dat zij hun vader gelukkig en blij maakt.

Ricardo zelf laat nog weten: "Liefde kent geen (leef)tijd en geen oordeel. Liefde gaat over een connectie tussen zielen.'' En daar kunnen we hem alleen maar gelijk in geven.

Lees ook: OG3NE blundert tijdens The Big Music Quiz

Een bericht gedeeld door Rick Vol (@ricardo_vol) op

Bron: Beau Monde Beeld: ANP