Temptation-verleidsters Chloë en Yasmine vliegen elkaar in de haren

Catfight!

Temptation Island bracht Yasmine geen nieuwe liefde, maar wel een hechte vriendschap met verleidster Chloë. De twee werden al snel bff's, deelde de ene selfie na de andere en vlogen zelfs samen de wereld rond. Toch is er aan hun vriendschap nu duidelijk een einde gekomen…

Catfight

De twee zijn verwikkeld geraakt in een heuse catfight en halen publiekelijk flink naar elkaar uit. Yasmine houdt zich niet in en vertelt in een magazine wat ze nou écht van Chloë vindt. "Ik dacht dat Chloë een tof meisje was. Maar weet je, sinds Temptation Island is de roem Chloë naar het hoofd gestegen. En daar had ik écht genoeg van. Dat we nu geen contact meer hebben, is voor mij eigenlijk een opluchting."

Reactie Chloë

Wat er is voorgevallen, is niet helemaal duidelijk. Wel laat Yasmine weten dat het 'iets stoms' is en het iets met Instagram te maken heeft. "We hebben allebei serieus wat volgers. En dus krijgen we gratis dingen toegestuurd. Chloë krijgt bijvoorbeeld veel tickets voor vipparty's en festivals. Ze neemt dan steeds vriendinnen mee, maar aan mij heeft ze dat nooit gevraagd. Ik vond dat niet echt een probleem, ook al dacht ik dat we bff's waren."

Meer van het interview is helaas niet te lezen op de Instagram Story van ex-bff Chloë. Wel heeft de verleidster nog het een ander te zeggen over Yasmine. "Oke, je wil dus echt zo gaan beginnen, meid? Want als ik mijn boekje over jou eens moet gaan opendoen. gaan we nog wat anders horen. Maar ik heb tenminste nog de klasse en het respect om gewoon te zwijgen."

Lees ook: Temptations Tim gaat flirtcursus weggeven

Een bericht gedeeld door Chloe V (@chloe.vkn) op

Beeld: Instagram, Temptation Island

Laatste nieuws