Temptations Danique kreeg het flink aan de stok met Amijé

Heftig!

Ondanks dat ze bij het laatste kampvuur nog afscheid van elkaar namen met een knuffel, kunnen Amijé en Danique tegenwoordig niet meer in één ruimte worden neergezet. De twee zijn namelijk alles behalve vriendinnen…

Keep it classy

Tijdens het verkopen van haar oude kleding en prullaria voor het goede doel, was daar ook Olcay Gulsen die de roodharige het hemd van het lijf vroeg. Hoewel de verleidster geen woord rept over hoe het nou tussen haar en Donny zit, wil Danique wel het een en ander kwijt over haar rivale. Op een nette manier, dat dan weer wel.

Festivalrelletje

Haar buurvrouw en mede-verleidster Dorien lijkt daar heel anders over te denken en klapt uit de school. "Na het programma heeft ze drank over haar gegooid bij een festival." En met die onthulling is Danique niet heel erg blij. "Ik houd gewoon heel netjes mijn mond."

Maar ja, je bent reporter of je bent het niet, en dus vraagt Olcay toch nog even door. "We hebben geen ruzie, maar ik snap haar ook wel. Als zij ons dan zo samen ziet, is dat voor haar natuurlijk ook niet leuk. Dus ik snap dat zij dan ook wel denkt van 'K*twijf, ga gewoon weg bij mijn man'", aldus Danique.

Lees ook: Er komt een nieuwe programma met Temptation-verleidsters

Beeld: YouTube, Temptation Island

Laatste nieuws