Wesley en Yolanthe delen zeldzaam en puur gezinskiekje

Prachtig!

Lees ook

Recent gingen er geruchten over huwelijksproblemen tussen Wesley en Yolanthe Sneijder-Cabau. Aanleiding van de zorgen: Wesley leek foetsie van haar Instagramfeed en bracht bovendien het grootste deel van de tijd alleen door in Qatar. Het drietal is inmiddels weer herenigd en vieren dat met een zeldzaam kiekje op social media.

Gezinsgeluk

De actrice slash presentatrice was voorzichtig met een reactie op die berichtgeving, want dat wekt naar eigen zeggen alleen maar weer een tegengeluid op. "Daarom hebben wij ervoor gekozen er niet te diep op in te gaan." Op Instagram laten de twee iedereen in plaats daarvan nu weten dat alles nog koek en ei is met een te lieve gezinsfoto.

Instagram

Ook gaf Yolanthe eerder al duidelijkheid over waarom Wesley niet meer zoveel op haar Instagram te vinden is. "Wij hebben twee jaar geleden besloten dat ik mijn Instagram zou gebruiken als platform voor mijzelf en mijn werk, waaronder fashion, mijn boetiek en alles wat er in mijn leven gebeurt. Bewust los van Wesley, omdat ik al zo vaak als voetbalvrouw werd neergezet, terwijl ik zelf ook altijd heel hard heb gewerkt. Al met al is het denk ik een opeenstapeling van factoren die tot bepaalde speculaties heeft geleid. Om eerlijk te zijn raakt het me niet, want ik weet hoe het echt zit."

Lees ook: Yolanthe openhartig over geruchten huwelijksproblemen en tweede zwangerschap

Bron: Beau Monde Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook