Win een zonnebril van Polette

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Avondenlang genieten op het strand, luchtige jurkjes shoppen en onbeperkt ijsjes eten… We love summertime! Enne, heb jij even geluk: om de zomer te vieren pakken we uit met fijne summer items die jij kunt winnen. Tijdens Grazia's Big Summer Give Away verschijnt er in augustus iedere dag een nieuwe verrassing online; van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: vijf keer de Barbados zonnebril van Polette. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Summer musthave

Van Parijs tot Milaan en New York, iedereen wil een cat-eye zonnebril het hebben. Zoals het Barbados model van Polette. De designzonnebril heeft een cat-eye montuur met een acetaat combinatie: zwart voor wat mysterie en kastanjebruin voor een beetje drama. Love, love, love!

Kende jij Polette nog niet? Dan moet je zeker eens een kijkje in de winkel of op de webshop nemen. Polette is het eerste brillenmerk dat mode, innovatie en e-commerce harmonieus combineert. Je vindt er zonnebrillen, maar ook brillen op sterkte. Stuk voor stuk trendy en fashionable, just how we like it.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 augustus 2018. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook