Sylvie’s column: Dreamteam

In Grazia vertelt Sylvie over haar nieuwste avontuur.

Lees ook

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model – Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

Geen medelijden

"Ik ben heel gelukkig met onze RTL-hereniging. Om weer onderdeel te mogen uitmaken van Das Supertalent brengt ook veel bitterzoete herinneringen naar boven. Ik begon daar als een klein, naïef meisje, maar die onschuld werd weggenomen toen er borstkanker bij me werd ontdekt. In die tijd onderging ik een half jaar lang chemo in Madrid, waar ik destijds woonde, maar ik ben altijd voor opnames naar Duitsland blijven vliegen, hoe beroerd ik me ook voelde."

Big smile

"Ik wilde geen medelijden, het gaf me juist kracht om door te blijven werken – in het tweede seizoen met een pruik. Nu ben ik een volwassen vrouw van veertig en een cancer survivor. Ik denk dat ik niemand hoef uit te leggen hoe het voelde om op de eerste draaidag met een big smile en een knalrode jurk opnieuw plaats te nemen achter de jurytafel van de talentenshow."

De hele column lees je in de nieuwe Grazia of HIER via Blendle.

Laatste nieuws

Zie ook