Internet in shock na zien body double Reese Witherspoon

Wow!

Lees ook

Het moge duidelijk zijn dat Reese Witherspoons dochter Ava Philippe niet de enige is die sprekend op haar bekende moeder lijkt. Gisteravond onthulde de Big Little Lies-actrice voor het eerst haar body double, Marilee Lesley, aan haar fans en we kunnen er nog steeds niet over uit hoe erg de twee op elkaar lijken.

Selfie

"Ik wil je voorstellen aan iemand die al jaren met mij samenwerkt. Dit is Marilee en zij is mijn dubbelganger in vijf films geweest en nu helpt ze mee aan #BigLittleLies voor mijn personage Madeline Mackenzie! Lijken we niet op elkaar? Zeker wel", leest het bijschrift van de selfie die ze op Instagram postte. Op Instagram Stories onthulde Witherspoon dat ze elkaar sinds 2003 kennen. "Ik heb Marilee leren kennen tijdens Legally Blonde 2. Ze lijkt zoveel op mij en iedereen zei dat we zó erg op elkaar leken, dat ze mijn dubbelganger werd!", voegt ze eraan toe.

Legally Blonde 3

Lesley zal hoogstwaarschijnlijk ook te zien zijn in het derde deel van Legally Blonde, waarvan de opnames binnenkort zullen beginnen. Witherspoon kan niet wachten op de terugkeer van Elle Woods: “We hebben allemaal nieuwe ideeën; er zullen nieuwe personages hun opwachting maken, maar ook zeker personages terugkeren. Ik was alleen al enthousiast na de meeting die we hebben gehad, dit wordt zeker weten geweldig.” Bekijk de foto hieronder.

Lees ook: 'Jaaaa, er komt een Legally Blonde 3!'

Bron: Marie Claire Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook