Beautytrick: zó blijft je blush altijd goed zitten

You can thank us later!

Lees ook

Is het jou ook wel eens opgevallen dat na een paar een uur je blush is verdwenen? Dit komt omdat alleen een veegje poeder niet genoeg is. Als jij wil dat je blozende wangetjes de hele dag shinen moet je nu even goed opletten. Want met deze beautytricks blijft je blush wél de hele dag zitten.

5 Tips

1. Moisturize Het is de bedoeling dat de blush met je huid blend en niet bovenop je huid blijft liggen. Hiervoor moet je huid goed gehydrateerd zijn. Dus onthoud: moisturize first.

2. Primer Gebruik een primer! Deze zorgt er namelijk voor dat al je make-up langer blijft zitten.

3. Foundation Gebruik een vloeibare foundation. Deze heeft hetzelfde effect als de moisturizer en zorgt ervoor dat de blush er natuurlijker uitziet en dat de kleur beter blijft zitten.

4. Laagjes Het klinkt gek, maar je moet je blush in laagjes aanbrengen. Breng bijvoorbeeld eerst een crème of gel blush aan en dan een poeder blush. Dit zorgt voor een unieke kleur en een mooie glow. Maar let op: gebruik niet te veel blush, want je wil er niet uitzien als een clown.

5. Spray Om je look helemaal af te maken, gebruik je over je hele gezicht een setting spray. Doe dit wel als je make-uplook helemaal af is, want de spray gebruik je over je hele gezicht. Zo blijft je make-up én je blush natuurlijk de hele dag flawless zitten.

Lees ook: De allermooiste nail art voor deze feestmaand

Bron: Marie Claire Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook