Dave Roelvink hardhandig gearresteerd

Heftig...

Lees ook

Ai! Dave Roelvink is zaterdagnacht hardhandig gearresteerd in Amsterdam. De 24-jarige zou dronken achter het stuur hebben gezeten en moest volgens AT5 klemgereden worden door de politie. Dave heeft inmiddels gereageerd op alle commotie.

Schreeuwen

De dj heeft er nooit een geheim van gemaakt wel van een drankje te houden, maar dit keer besloot hij onder invloed achter het stuur te kruipen.

Een motoragent zou hem vervolgens hebben opgemerkt doordat hij meerdere keren aan het bumperkleven was. Hoewel hij wel op het stopteken reageerde door zijn auto aan de kant te zetten op de A10, was zijn reactie er niet een waar hij de politie een plezier mee deed. Volgens de berichten zou hij hebben geschreeuwd tegen de agent en is hij daarna weer de auto ingestapt om vervolgens verder te rijden.

Dave's reactie

Uiteraard kwam hij daar niet mee weg en leidde het zelfs tot een achtervolging. Eentje die hem waarschijnlijk nog lang zal bij blijven. Dave werd namelijk, zo blijkt uit het filmpje, tegen de grond gedrukt, waarna er een alcoholcontrole werd gedaan. Volgens AT5 zou er 2,5 keer de toegestane hoeveelheid drank zijn geconstateerd en werd zijn rijbewijs ingenomen. Ook mocht hij met mee naar het bureau waar hij in een cel werd geplaatst.

Inmiddels heeft Dave zelf gereageerd in een Instagram Story, al is deze inmiddels wel weer door hem verwijderd. Want hoewel hij niet goedpraat dat-ie met teveel drankjes op achter het stuur is gekropen, zijn de mediaberichten naar eigen zeggen een tikkeltje overdreven. "Op het filmpje ziet het er allemaal heel heftig uit. Ik vind dat de politie ook wel wat te heftig heeft gereageerd. Ik heb maar drie uur vast gezeten, dus het valt allemaal wel mee."

Lees ook: Dave Roelvink en vriendin Julia flink onder vuur

Bron: Panorama, Telegraaf Beeld: ANP, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook