Viral: waarom iedereen het over deze look van Kanye West heeft

Héél bijzonder!

Lees ook

Van zijn vrouw Kim Kardashian zijn we gewend dat ze in de meest jaw dropping outfits loopt, maar ook Kanye West heeft er een handje van om in opmerkelijke looks rond te paraderen. Zo ook dit weekend.

Bijzonder

Kim en Ye hadden dit weekend een bruiloft in Miami op de agenda staan en zoals we van hen gewend zijn hulden ze zich niet in een saaie outfit. Waar de realityster de avond daarvoor een geel- slash groenachtige jurk uit de kast trok – inclusief split waar die van Temptations Fabiola ineens niets bij is – liet Kanye op de grote dag zich ook van zijn meest, ehm, bijzondere kant zien.

Dad slippers

Waar er over zijn kleding geen slecht woord te zeggen is, trekt vooral zijn keuze voor het schoeisel van de dag alle aandacht. Kanye kwam namelijk op slippers. Ja, je leest het goed: slippers. De rapper leek het blijkbaar een goed idee om zijn nieuwste Yeezy-creatie eens flink te promoten op het huwelijk van collega-rapper 2 Chainz en diens vrouw Kesha Ward. Maar naast dat er sowieso al veel te zeggen is over de slippers, propte Ye zijn voeten ook nog eens in een maatje of twee te klein. Kortom: misschien volgende keer dan toch maar gewoon je Yeezy-sneakers uit de kast trekken? Al geven we hem dan wel weer bonuspunten voor het feit dat-ie zijn vrouw in en uit de auto tilt.

Lees ook: Kanye West shockeert met nummer over schoonzussen

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook