Kim Kardashian onder vuur om ‘bad parenting’

Oei...

Lees ook

Kim Kardashian is weer in opspraak wat betreft het moederschap. Waar ze eerder al flink wat backlash ontving toen ze de stijltang in het haar van dochtertje North zette, is ze nu ook weer op de vingers getikt omdat ze tijdens een etentje niet aan de zelfde tafel als haar dochter en nanny wilde zitten.

Nanny

Dit meldde iemand van het restaurant 'Carpaccio' in Miami, waar de opmerkelijke situatie zich afspeelde. Kim scheen volgens de bron graag alleen aan een tafel te zitten. Haar vijfjarige dochter mocht samen met haar nanny zaten een paar tafels verderop plaatsnemen. But why?

Paparazzi

Gelukkig blijkt het om een gevalletje 'niets is wat het lijkt' te gaan, zo lieten bronnen weten dat Kim dit deed om een goede reden. Ze zou haar dochtertje willen beschermen door niet samen met haar en de vele camera's te zitten. Tijdens het bezoekje aan het restaurant scheen Kim namelijk al een hele tijd gevolgd te worden door de paparazzi. Op deze manier probeerde ze te voorkomen dat er weer nieuwe beelden van North op tv zouden verschijnen.

Lees ook: Kylie Jenner onherkenbaar op Vogue-cover

Bron: Telegraaf Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook