Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vader OG3NE reageert op ophef rondom 35 jaar jongere vriendin

Niet iedereen begrijpt zijn keuze.

Vader OG3NE reageert op ophef rondom 35 jaar jongere vriendin

Ricardo Vol, de vader van Lisa, Amy en Shelley van OG3NE, is geschrokken van de negatieve reacties op zijn relatie met een 35 jaar jongere fan van zijn dochters. Aan Privé vertelt hij dat de relatie alleen maar sterker is geworden, ondanks de kwetsende opmerkingen op sociale media.

Goede band met dochters

Ricardo maakte eerder deze maand bekend opnieuw verliefd te zijn. Ruim een jaar nadat hij zijn vrouw Isolde verloor aan kanker, heeft hij nu een relatie met de 20-jarige Janine Aarts. Zijn dochters zijn blij met de nieuwe relatie van hun vader, ondanks het leeftijdsverschil van 35 jaar. "De band met mijn dochters is super en ze zijn blij dat ik sinds enkele maanden weer probeer gelukkig te worden. Ze zien de fonkelingen terugkomen in mijn ogen en dat maakt de meiden ook echt blij", begint Ricardo.

Geschrokken

"Nadat we het zelf tijdens onze vakantie hadden bekendgemaakt, kwamen er eerst alleen maar positieve reacties. Maar later ook veel onaardige en harde aanvallen op ons. Daar zijn we wel van geschrokken. De tweede week waren we bezig deze buitensporige en kwetsende opmerkingen van sociale media te verwijderen. Maar daardoor zijn we ook, nog meer, naar elkaar gegroeid."

Lees ook: OG3NE reageert op ophef rondom nieuwe liefde vader

Bron: BuzzE Beeld: ANP